неділю, 8 травня 2011 р.

Дякуємо Богу за час служіння отця Лаврентія у нашій парафії

Сьогодні наша парафіяльна спільнота під час ранкової Святої Меси в особливий спосіб дякувала Богу за дар служіння о.Лаврентія Жезіцького. 
Отця призначено настоятелем парафії Пресвятих Тіла і Крові Ісуса Христа у смт. Ружин (Житомирська обл.). 

У проповіді, роздумуючи над уривком із сьогоднішньої Євангелії, отець заохочував нас не боятися почути Господа, шукати Його, тоді наш шлях стане легшим. 
В нашому житті настає час, коли вечоріє. Тоді, коли деякі речі або ситуації в житті стають для нас неприйнятними та незрозумілими. Саме тоді потребуємо того справжнього Світла, Яким є Господь. 
Отець Лаврентій заохотив нас бути гостинними для цього Світла. Запросивши Ісуса у своє життя зможемо не лякатися сутінків. 

Традиційно після Святого Причастя був час висловити подяку і побажання отцеві. Відомо, що Ружин не далеко від Броварів, тому ймовірність нових зустрічей досить велика. 
Також крім парафіян на Літургії були гості - о. Олег, настоятель Парафії Трьохсвятителів громади греко-католиків в Броварах та с.Софія (згромадження сестер Пресвятої Родини), директор "СОС Дитяче Містечко" у Броварах Олександр Поліщук. 

Дякуємо Богу за час служіння отця Лаврентія у нашій парафії та пам*ятаймо в своїх молитвах про нього. 

с. Анастасія

1 коментар: